Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196267

Editor de imágenes por capas y con anotaciones
García Ortega, Víctor Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui),
El proyecto se desarrolla en el marco de un convenio de colaboración entre la Universitat Autònoma de Barcelona y la empresa UNIT4 en las oficinas de UNIT4 Ibérica en Barberà del Vallès. El proyecto tiene por finalidad crear un control que permita la edición de imágenes mediante capas y anotaciones, que se añadirá al software de gestión empresarial que comercializa UNIT4. Este control está desarrollado en la plataforma Java.
El projecte es desenvolupa en el marc d'un conveni de col·laboració entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l'empresa UNIT4 en les oficines de UNIT4 Ibèrica a Barberà del Vallès. El projecte té per finalitat crear un control que permeti l'edició d'imatges mitjançant capes i anotacions, que s'afegirà al programari de gestió empresarial que comercialitza UNIT4. Aquest control està desenvolupat en la plataforma Java.
The project is developed under a collaboration agreement between the Universitat Autònoma of Barcelona and the company UNIT4 at the UNIT4 offices in Barbera del Valles. The project aims to create a control that allows editing of images using layers and annotations, the project will be added to the business software of UNIT4. This control is developed in Java platform.
25-05-2012
004 - Informàtica
Imatges digitals -- Processament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
GarciaOrtegaVictorManuelR-ETISa2010-11.pdf 2.779 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem