Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196106

Análisis del conocimiento, comprensión y valoración que los pacientes de un centro de salud tienen sobre el Documento de las Voluntades Anticipadas (DVA).
Ruiz Carbonell, Maria Amparo
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Martin Cantera, Carlos
Amb la finalitat de valorar el coneixement i la compresió que els pacients d’un centre de salut (CS) tenen sobre el DVA realitzem un estudi observacional, transversal, quanti-qualitatiu amb 153 usuaris. Metges de família realizen qüestionari registrant variables demogràfiques trobant que sols un 4% dels entrevistats han fet el DVA, un 65.7% no el coneixien en el moment de l’estudi i un 96.5% comprén el seu significat després de ser explicat per un metge d’atenció primària (MAP). En conclusió, el DVA és poc conegut entre els usuaris d’un centre de salut comprenent-lo bé si l’explica un MAP.
Con el fin de valorar el conocimiento y comprensión que los pacientes de un centro de salud (CS) tienen sobre el DVA realizamos un estudio observacional, transversal, cuanti-cualitativo con 153 usuarios. Médicos de familia realizan cuestionario registrando variables demográficas encontrando que sólo un 4% de los entrevistados tiene hecho el DVA, un 65.7% no lo conocían en el momento del estudio y un 96.5% comprende bien su significado tras explicárselo un médico de atención primaria (MAP). En conclusión el DVA es poco conocido entre los usuarios de un CS entendiéndolo bien tras la explicación de un MAP.
21-05-2012
61 - Medicina
Documents de voluntats anticipades, Atenció Primària
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
24 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-RuizCarbonell.pdf 6.740 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem