Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/195756

Fascitis necrotitzant i miositis per streptococcus pyogenes
Garcia Casares, Elisabet
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Tena Marsà, Xavier
Existeixen tres tipus d'infeccions greus causades per Streptococcus del grup A (GAS): la fascitis necrotitzant (FN), la miositis i la síndrome de xoc tòxic estreptocòccica (SST). Es tracta d'un estudi retrospectiu en el qual es van revisar les històries clíniques de cinc casos de FN per Streptococcus pyogenes. Es descriuen dades epidemiològiques, característiques clíniques del pacient i de la infecció, paràmetres de laboratori, mètodes diagnòstics, tractaments rebuts i curs evolutiu dels pacients. Es va estimar la taxa de mortalitat de la cohort de pacients. El retard en el diagnòstic i tractament d'aquest tipus d'infeccions són les causes principals de mortalitat.
Existen tres tipos de infecciones graves causadas por Streptococo del grupo A (GAS): la fascitis necrotizante (FN), la miositis y el síndrome de shock tóxico estreptocócico (SST). Se trata de un estudio retrospectivo en el que se revisaron las historias clínicas de cinco casos de FN por Streptococcus pyogenes. Se describen datos epidemiológicos, características clínicas del paciente y de la infección, parámetros de laboratorio, métodos diagnósticos, tratamientos recibidos y curso evolutivo de los pacientes. Se estimó la tasa de mortalidad de la cohorte de pacientes. El retraso en el diagnóstico y tratamiento de este tipo de infecciones son las causas principales de mortalidad.
17-05-2012
616.9 - Malalties infeccioses i contagioses. Febres
Infecció per neumococs
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
17 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-GarciaCasares.pdf 311.7 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem