Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/195755

Antibioticoterapia Intravenosa domiciliaria mediante bomba de perfusión continua de la sobreinfección respiratoria por Pseudomonas aeruginosa en el paciente con enfermedad pulmonar obstructiva crónica.
Baena Tamargo, Begoña
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Pérez López, Jordi
La malaltia pulmonar obstructiva crónica (MPOC) té una prevalença elevada al nostra medi i un gran impacte econòmic. La sobreinfecció respiratoria en els pacients MPOC avançats, es bàsicament, per Pseudomonas. L´antibioticoteràpia domiciliaria endovenosa en aquest tipus de sobreinfecció es de gran importància. La forma d´administració de l´antibiòtic es mitjançant bombes d´infusió continues i bombes d´infusió intermitents. Es tracta d´un estudi comparatiu dels dos tipus de bombes d´infusió per l´erradicació de Pseudomonas aeruginosa en el pacient MPOC.
La enfermedad pulmonar obstructiva crónica ( EPOC) en nuestro medio tiene una alta prevalencia e impacto socioeconómico. La sobreinfección respiratoria en los pacientes EPOC en estadios avanzados es causada ,básicamente, por Pseudomonas aeruginosa. La antibióticoterapia endovenosa domiciliaria en este tipo de sobreinfección es de gran importancia. La forma de administración del antibiótico es mediante bombas de perfusión continuas y bombas de infusión intermitente. Se trata de un estudio comparativo entre los dos tipos de bombas de infusión para la erradicación de Pseudomonas aeruginosa en el paciente EPOC.
2012-05-17
616.9 - Malalties infeccioses i contagioses. Febres
Pseudomonas, Antibiòtic-ús terapeútic
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
68 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR-BaenaTamargo.pdf 719.6 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters