Aplicación web con tecnología Java para la gestión de competencias en los estudios de grado
Fuentes Torrubia, José Alberto
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 73 p.
Resum: El objetivo de este proyecto es desarrollar una aplicación web con tecnología Java como alternativa a PHP. La web consiste en facilitar la gestión de competencias de los estudios de los grados universitarios. Dentro de la aplicación tanto coordinadores como administradores podrán realizar asignaciones y mantenimiento de dichas competencias. Los usuarios no registrados podrán obtener información de las competencias a través de los estudios seleccionados. Concluye con una comparación de la tecnología usada con PHP sobre la aplicación, detallando las ventajas e inconvenientes de una frente a la otra.
Resum: L'objectiu d'aquest projecte és desenvolupar una aplicació web amb tecnologia Java com a alternativa a PHP. La web consisteix a facilitar la gestió de competències dels estudis dels graus universitaris. Dins de l'aplicació tant coordinadors com administradors podran realitzar assignacions i manteniment d'aquestes competències. Els usuaris no registrats podran obtenir informació de les competències a través dels estudis seleccionats. Conclou amb una comparació de la tecnologia usada amb PHP sobre l'aplicació, detallant els avantatges i inconvenients d'una enfront de l'altra.
Resum: The objective of this project is to develop a web application using Java technology as an alternative to PHP. The web application aims to facilitate the management of study competences for university degrees. In this implementation both coordinators and administrators are allowed to make assignments and to maintain these competences. Unregistered users can obtain information about competences through the selected degrees. It concludes with a comparison of the technology used with PHP on the application, detailing the advantages and disadvantages of one against the other.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Ensenyament universitari ; Processament de dades



73 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir