Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/13167
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Alvares Amaral, Rivia |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Benedetti, Benedito Carlo |
dc.date | 2011 |
dc.identifier.citation | Alvares Amaral, R. [et al.]. Effect of citric acid on browning of fresh-cut potatoes and on texture after frying. A: II International Conference on Quality Management of Fresh Cut Produce. "ISHS-Fresh Cut 2011-Convenience Food for a Tasteful Life". Torino: 2011, p. 40. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/13167 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.freshcut2011.org/downloads/Freshcut2011_Book_of_Abstracts.pdf |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Potatoes |
dc.subject | Patates fregides |
dc.title | Effect of citric acid on browning of fresh-cut potatoes and on texture after frying |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |