Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/11251
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Salazar, F.N. |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Labbé, M. |
dc.contributor.author | Güell, Carme |
dc.contributor.author | López, F. |
dc.date | 2006 |
dc.identifier.citation | Salazar, F. [et al.]. Novel Industrial approach to white wine continuos protein stabilisation. A: Macrowine 2006. Macromolecules and Sencondary Metabolites of Grapevine and Wines. "Macrowine 2006. Macromolecules and Sencondary Metabolites of Grapevine and Wines". Reims: Editions Tec & Doc, 2006, p. 31. |
dc.identifier.citation | 9782743009656 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/11251 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Editions Tec & Doc |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | White wines -- Quality |
dc.subject | Polyphenols |
dc.subject | Adsorption |
dc.subject | Vi blanc -- Qualitat |
dc.subject | Polifenols |
dc.subject | Adsorció |
dc.title | Novel Industrial approach to white wine continuos protein stabilisation |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |