Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/11250
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Rózek, Aleksandra |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Güell, Carme |
dc.contributor.author | López, F. |
dc.contributor.author | Ferrando, Montserrat |
dc.date | 2007 |
dc.identifier.citation | Rózek, A. [et al.]. Use of commercial grape phenolics extracts to supplement solid foodstuff. A: Food-New Options for the industry EFFosT/EHEDG Joint Conference 2007. "Food-New Options for the industry EFFosT/EHEDG Joint Conference 2007". Lisboa: Elsevier, 2007. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/11250 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Elsevier |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Grapes |
dc.subject | Phenols |
dc.subject | Dietary supplements |
dc.subject | Antioxidant capacity |
dc.subject | Osmotic dehydration |
dc.subject | Phenolics |
dc.subject | Grape |
dc.subject | Osmosi |
dc.subject | Vinya |
dc.subject | Fenols |
dc.subject | Suplements nutritius |
dc.title | Use of commercial grape phenolics extracts to supplement solid foodstuff |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |