Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/11250
Títol:
|
Use of commercial grape phenolics extracts to supplement solid foodstuff
|
Autor/a:
|
Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
|
Altres autors:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Matèries:
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Grapes -Phenols -Dietary supplements -Antioxidant capacity -Osmotic dehydration -Phenolics -Grape -Osmosi -Vinya -Fenols -Suplements nutritius |
Drets:
|
|
Tipus de document:
|
Article - Versió publicada Objecte de conferència |
Publicat per:
|
Elsevier
|
Compartir:
|
|
Mostra el registre complet del document