Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/11250

Use of commercial grape phenolics extracts to supplement solid foodstuff
Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Grapes
-Phenols
-Dietary supplements
-Antioxidant capacity
-Osmotic dehydration
-Phenolics
-Grape
-Osmosi
-Vinya
-Fenols
-Suplements nutritius
Article - Versió publicada
Objecte de conferència
Elsevier
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Achaerandio Puente, María Isabel; Rózek, Aleksandra; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat
Ferrando, Montserrat; Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme
López Bonillo, Francisco; Achaerandio Puente, María Isabel; Ferrando, Montserrat; Güell, Carme; Labbé, Mariela; Lira, E.; Pandolfi, E.; Pashova, V.; Salazar González, Fernando Noé
Salazar, F.N.; Achaerandio Puente, María Isabel; Labbé, M.; Güell, Carme; López, F.