Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/11904
Título: | Onion, a natural alternative to artificial food preservatives. Review |
---|---|
Autor/a: | Santas, Jonathan; Almajano Pablos, María Pilar; Carbó Moliner, Rosa |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Conservació d'aliments -Food--Preservation -Food additives -Indústria química |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir: |