Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/10432
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Dhehibi, B |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.date | 2007-06 |
dc.identifier.citation | 1650-7541 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/10432 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.informaworld.com/smpp/content~content=a780181076 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Food consumption--Spain |
dc.subject | Aliments -- Oferta i demanda -- Espanya |
dc.subject | Aliments -- Consum -- Espanya |
dc.title | Nutrient effects in consumer demand systems: evidence from panel data |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |