To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/11249
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Sagristà, Anna |
dc.contributor.author | Valero, Jesús |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.date | 2010 |
dc.identifier.citation | Pujola, M. [et al.]. Coccion en envase plastico al vacio de acelga. A: VI Congreso Español de Ingeniería de Alimentos. "VI Congreso Español de Ingeniería de Alimentos". Logroño: 2010, p. 210. |
dc.identifier.citation | 978-84-7359-654-1 |
dc.identifier.citation | LR-284-1010 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/11249 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Vegetarian convenience foods |
dc.subject | Chard |
dc.subject | Food--Preservation |
dc.subject | Food--Quality |
dc.subject | Aliments de quarta gamma |
dc.subject | Aliments -- Conservació |
dc.subject | Aliments -- Qualitat |
dc.subject | Bleda |
dc.title | Coccion en envase plastico al vacio de acelga |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |