Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/9792
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Lira, E |
dc.contributor.author | Pandolfini, Enzo |
dc.contributor.author | Güell, Carme |
dc.contributor.author | Medina, Francesc |
dc.contributor.author | López, Francisco |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.date | 2009 |
dc.identifier.citation | Lira, E. [et al.]. Estabilización proteica de vino Sauvignon Blanc por filtración estabilizante: efecto sobre la fracción molecular. A: X Congeso Nacional de Investigación Enológica. "X Congeso Nacional de Investigación Enológica". Ourense: Universidad de Vigo, 2009, p. 323-326. |
dc.identifier.citation | 978-84-8158-438-7 |
dc.identifier.citation | OU 99-2009 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9792 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universidad de Vigo |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Enologia |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Wine and wine making |
dc.subject | Wine and wine making--Filtration |
dc.subject | Proteins - Denaturation |
dc.subject | Estabilización proteica |
dc.subject | Vino |
dc.subject | Sauvignon blanc |
dc.subject | Filtración |
dc.subject | Óxido de zirconio |
dc.subject | Vi -- Filtració |
dc.subject | Viticultura |
dc.subject | Proteïnes--Desnaturalització |
dc.title | Estabilización proteica de vino Sauvignon Blanc por filtración estabilizante: efecto sobre la fracción molecular |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |