To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9612
Title: | Sensory characterization of the “Calçot” (Allium cepa L.), a necessary step for its breeding |
---|---|
Author: | Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Casañas Artigas, Francesc |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal -Onions -- Spain -- Catalonia -Calçots -- Anàlisi sensorial |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Conference Object |
Share: |