Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/9512
Títol:
|
Aplicación de HPLC en la determinación de ácidos orgánicos no volátiles : estudio de su evolución en frutas frigoconservadas
|
Autor/a:
|
Rico, C; Centelles, Enric; Pujolà Cunill, Montserrat
|
Altres autors:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
Matèries:
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Fruit--Preservation -Instrumental analysis -Naphthenic acids -High perfomance liquid chromatography -Fruita -- Conservació -Anàlisi instrumental -Àcids orgànics -Cromatografia de líquids d'altes característiques |
Drets:
|
|
Tipus de document:
|
Article - Versió publicada Article |
Compartir:
|
|
Mostra el registre complet del document