Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/9447
Títol:
|
Aplicación del gluten índex para la determinación de la degradación del trigo
|
Autor/a:
|
Bolaño, Ana; Pujolà Cunill, Montserrat; Monleón Getino, Antonio; Gordún Quiles, Elena
|
Altres autors:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Matèries:
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal -Wheat -Gluten -Blat -- Anàlisi -Gluten |
Drets:
|
|
Tipus de document:
|
Article - Versió publicada Article |
Compartir:
|
|
Mostra el registre complet del document