To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9336
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Casanovas, J. M. |
dc.contributor.author | Batlló, M. |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.date | 1991 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9336 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal |
dc.subject | Cherry industry |
dc.subject | Cherry -- Spain |
dc.subject | Cireres -- Indústria i comerç |
dc.subject | Cireres -- Varietats |
dc.subject | Cireres -- Catalunya |
dc.title | Estudio de la aptitud de diferentes variedades de cerezas para su transformación industria |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |