To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9278
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Guamis, Buenaventura |
dc.date | 2010 |
dc.identifier.citation | Romero Del Castillo, M.; Guamis, B. Tecnologia d'elaboració de formatges. "Dossier tècnic", 2010, vol. 42, p. 12-16. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9278 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural |
dc.relation | http://www.ruralcat.net/c/document_library/get_file?uuid=6e028788-010e-4424-8dda-62f8606f2311&groupId=10136 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet |
dc.subject | Cheesemaking |
dc.subject | Formatge -- Elaboració |
dc.title | Tecnologia d'elaboració de formatges |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |