Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/8943

Effect of the inoculum characteristics on the first stages of a growing yeast population in beer fermentations by means of an individual-based Model
Portell Canal, Xavier; Prats Soler, Clara; Silbert, Moises; Ginovart Gisbert, Marta
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Física i Enginyeria Nuclear; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada III; Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes
-Yeast
-Fermentation
-Fermentació
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Versión publicada
Otros
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Portell Canal, Xavier; Prats Soler, Clara; Silbert, Moises; Ginovart Gisbert, Marta
Ginovart Gisbert, Marta; Prats Soler, Clara; Portell Canal, Xavier; Silbert, Moises
Ginovart Gisbert, Marta; Portell Canal, Xavier; Silbert, Moises
Ginovart Gisbert, Marta; Portell Canal, Xavier; Silbert, Moises
Ginovart Gisbert, Marta; Portell Canal, Xavier; Silbert, Moises