To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8528

Scanning calorimetry and Fourier-Transform infrared studies into the thermal stability of cleaved bacteriorhodpsin systems
Azuaga, A.I.; Sepulcre Sánchez, Francesc; Padrós Morell, Esteve; Mateo Alarcón, Pedro Luis
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. POCIÓ - Protecció Vegetal
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Bioquímica
-Biochemistry
-Bacteriorhodopsin
-Bioquímica
-Proteïnes -- Química
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Sepulcre Sánchez, Francesc; Cladera, Josep; Garcia, J.; Proietti, Maria Grazia; Torres, Jaume; Padrós Morell, Esteve
Pardo, Leonardo; Sepulcre Sánchez, Francesc; Cladera Cerdà, Josep Bartomeu; Duñach, Mireia; Labarta, A.; Tejada, J.; Padrós Morell, Esteve
Sanz, C.; Lazarova, Tz; Sepulcre Sánchez, Francesc; González-Moreno, R.; Bourdelande, J.L.; Querol, E.; Padrós Morell, Esteve
Darwin, Toledo; Cordomí Montoya, Arnau; Proietti, Maria Grazia; Maurizio, Benfatto; Valle Mendoza, Luis Javier del; Pérez González, Juan Jesús; Garriga Solé, Pere; Sepulcre Sánchez, Francesc
 

Coordination

 

Supporters