To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8292

Influència de l'etanol i de la glucosa en l'activació bacteriana, i de la densitat de població en el procés d'acetificació
Carbó Moliner, Rosa; Oms, M.; Palma, Y.; Pujolà Cunill, Montserrat
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Microbiologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Bioquímica
-Acetobacter
-Ethanol
-Bacteriology, Agricultural
-Glucose
-Bacteriologia agrícola
-Etanol
-Glucosa
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gordún Quiles, Elena; Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Carbó Moliner, Rosa
Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa
Gordún Quiles, Elena; Puig Pujol, Anna; Piñol, Lola; Carbó Moliner, Rosa
Carbó Moliner, Rosa; Ginovart Gisbert, Marta; Akatibu, Carta; Portell Canal, Xavier; Valle Mendoza, Luis Javier del
 

Coordination

 

Supporters