To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6945
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Farreras Aleu, Albert |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.date | 2007 |
dc.identifier.citation | Pujola, M.; Farreras, A.; Casañas, F. Protein and starch content of raw, soaked and cooked beans (Phaseolus vulgaris L.). "Food chemistry", 2007, vol. 102, p. 1034-1041. |
dc.identifier.citation | 0308-8146 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.foodchem.2006.06.039 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6945 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Beans |
dc.subject | Food texture |
dc.subject | Mongetes -- Anàlisi sensorial |
dc.title | Protein and starch content of raw, soaked and cooked beans (Phaseolus vulgaris L.) |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |