Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/6316
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Ruiz Pardo, Yolanda |
dc.contributor.author | Sánchez Machado, José |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.date | 2009-09 |
dc.identifier.citation | Ruiz, Y. [et al.]. Viscosidad de zumos de manzana, melocotón y soluciones modelos en el intervalo 4ºC a -6ºC. A: Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos. "VII Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos". Bogotá: 2009. |
dc.identifier.citation | 2027-2030 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6316 |
dc.language.iso | spa |
dc.relation | http://www.acta.org.co/publicaciones05.php |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Apple juice |
dc.subject | Peach juice |
dc.subject | Sucs de fruita concentrats |
dc.title | Viscosidad de zumos de manzana, melocotón y soluciones modelos en el intervalo 4ºC a -6ºC |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |