Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/3004
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Almirall Andreu, Antoni |
dc.contributor.author | Roca, X. |
dc.contributor.author | Verdú González, Antoni Maria Claret |
dc.contributor.author | Bosch Roura, Lluís |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Nuez Viñals, Fernando |
dc.date | 1993 |
dc.identifier.citation | Almirall Andreu, Antoni [et al.]"Possibilitats de fer seleccio indirecta per producció de farratge a la varietat lancaster de blat de moro". Arxius de l´Escola Superior d´Agricultura, 1993/1994, núm. 15, p. 33-42. |
dc.identifier.citation | 0212-4351 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/3004 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | ESAB |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal |
dc.subject | Corn--Varieties |
dc.subject | Blat de Moro |
dc.subject | Blat de moro com a farratge |
dc.title | Possibilitats de fer seleccio indirecta per producció de farratge a la varietat lancaster de blat de moro |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |