To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6513
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Martínez, Luis |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Bosch Roura, Lluís |
dc.contributor.author | Alboquers Bosch, Josep |
dc.contributor.author | Clúa Samper, David |
dc.date | 1984 |
dc.identifier.citation | Martínez, Ll. [et al.]. "Producció de proteïna de diferents varietats de l´alfals" A: Experimentació Agrària de l´Obra agrícola de la Caixa de pensions. 1984, circular núm. 57, p. 3-16. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6513 |
dc.language.iso | cat |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Alfals |
dc.subject | Producció de proteïna |
dc.title | Producció de proteïna de diferents varietats de l´alfals |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |