To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6138
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Pérez y Pérez, Luís |
dc.date | 1995 |
dc.identifier.citation | Gil Roig, José M.; Pérez y Pérez, Luís. "Food consuption and economic development in the European Union". European review of aricultural economics,1995. vol. 22 pp 385-399 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6138 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Food consumption--Europe |
dc.subject | Dieta alimentaria |
dc.subject | Convergencia |
dc.subject | Unión Europea |
dc.subject | Consumidors -- Actituds -- Unió Europea, Països de la |
dc.title | Food consuption and economic development in the European Union |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |