Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/2380
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Sánchez García, Mercedes |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 1998 |
dc.identifier.citation | Sánchez García, Mercedes; Gil Roig, José M. "Comparación de tres métodos de estimación: diferencias en las preferencias en el consumo de vino y en la segmentación del mercado".Estudios de economía aplicada, 1998, núm. 10, p. 131-146. |
dc.identifier.citation | 1133-3197 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/2380 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Granada : ASEPELT-España |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Viticultura |
dc.subject | Viticulture--Economic aspects--Spain |
dc.subject | Mercado vitivinícola |
dc.subject | Preferencias del consumidor |
dc.subject | Análisis conjunto |
dc.subject | Tobit doblemente censurado |
dc.subject | Logit ordenado |
dc.subject | Viticultura -- Aspectes econòmics -- Espanya |
dc.title | Comparación de tres métodos de estimación: diferencias en las preferencias en el consumo de vino y en la segmentación del mercado |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |