To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/1996
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Verdú González, Antoni Maria Claret |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Sánchez Bell, Esther |
dc.contributor.author | Bosch Roura, Lluís |
dc.date | 1989 |
dc.identifier.citation | Verdú, A.M.; Casañas, F.; Sánchez, E. et al. La clasificación de los maíces híbridos según la influencia térmica A: Boletín agropecuario. Julio-set, 1989, pp. 52-56 |
dc.identifier.citation | 0214-6177 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/1996 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Fundación Caja de Pensiones |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura |
dc.subject | Hybrid corn |
dc.subject | Blat de moro |
dc.subject | Blat de moro -- Aspectes genètics |
dc.title | La clasificación de los maíces híbridos según la influencia térmica |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |