To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/14771
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Escobar González, Cristina |
dc.contributor.author | Kallas, Zein |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 2011 |
dc.identifier.citation | Escobar, C.; Kallas, Zein; Gil, J. Consumers’ preference for mussel consumption in Catalonia: A choice experiment approach. A: Congreso Nacional de Acuicultura. "Actas del XIII Congreso Nacional de Acuicultura". Castelldefels: 2011, p. 67-68. |
dc.identifier.citation | 978-84-9376119-6 |
dc.identifier.citation | B-39.487-2011 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/14771 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria del peix |
dc.subject | Mussel fisheries |
dc.subject | Musclos -- Màrqueting |
dc.title | Consumers’ preference for mussel consumption in Catalonia: A choice experiment approach |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |