Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/184003

Escritorio del gestor
Elorga Martín, Pablo Máximo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
El proyecto tiene por finalidad crear una aplicación multifunción que permita a un gestor visualizar la información más relevante e importante respecto al conjunto de colaboradores que tiene a su cargo y que puede ser útil en la toma de decisiones a corto y largo plazo. Dicho proyecto se ha desarrollado en la delegación de UNIT4 Ibérica de Barberà del Vallès.
El projecte té per finalitat crear una aplicació multifunció que permeti a un gestor visualitzar la informació més rellevant i important respecte al conjunt de col·laboradors que té al seu càrrec i que pot ser útil en la presa de decisions a curt i llarg termini. Aquest projecte s'ha desenvolupat a la delegació d'UNIT4 Ibèrica de Barberà del Vallès.
The project aims to create a multifunction application that allows a manager to visualize relevant and important information concerning the whole set of its employees, and which can be useful in making short and long term decisions. The project has been developed in the UNIT4 Ibèrica delegation in Barberà del Vallés.
07-05-2012
004 - Informàtica
Jornada de treball -- Processament de dades
Empreses -- Direcció i administració -- Automatització
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
ElorgaMartinPabloMaximoR-ETISa2010-11.pdf 3.208 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem