Escritorio del gestor
Elorga Martín, Pablo Máximo
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 95 p.
Resum: El proyecto tiene por finalidad crear una aplicación multifunción que permita a un gestor visualizar la información más relevante e importante respecto al conjunto de colaboradores que tiene a su cargo y que puede ser útil en la toma de decisiones a corto y largo plazo. Dicho proyecto se ha desarrollado en la delegación de UNIT4 Ibérica de Barberà del Vallès.
Resum: El projecte té per finalitat crear una aplicació multifunció que permeti a un gestor visualitzar la informació més rellevant i important respecte al conjunt de col·laboradors que té al seu càrrec i que pot ser útil en la presa de decisions a curt i llarg termini. Aquest projecte s'ha desenvolupat a la delegació d'UNIT4 Ibèrica de Barberà del Vallès.
Resum: The project aims to create a multifunction application that allows a manager to visualize relevant and important information concerning the whole set of its employees, and which can be useful in making short and long term decisions. The project has been developed in the UNIT4 Ibèrica delegation in Barberà del Vallés.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Jornada de treball ; Processament de dades ; Empreses ; Automatització ; Direcció i administració



95 p, 3.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir