BuscoEntrenador.com
Santaeugènia Llamas, Joan
Benítez Fernández, Yolanda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 63 p.
Resum: Es presenta com un projecte que pretén cobrir les necessitats d'un sector com el dels entrenadors per promocionar-se en el món d'Internet i les noves tecnologies, i facilitar als possibles clients poder posar-se amb contacte amb ells. Per aquest motiu, els requeriments estan basats per una part en les necessitats que podria tenir aquest sector per tal de captar clients via internet, i també, per part de les persones que puguin estar interessades en buscar entrenadors d'alguna activitat i localitat en particular. Així doncs, el desenvolupament és un pàgina web que permet als entrenadors de qualsevol modalitat esportiva registrar el detall dels entrenaments que realitza i facilitar a les persones interessades en realitzar aquests tipus d'entrenament posar-se amb contacte amb ells.
Resum: Este proyecto pretende cubrir las necesidades de un sector como el de los entrenadores para promocionarse en el mundo de Internet y las nuevas tecnologías, y facilitar a los posibles clientes poder ponerse en contacto con ellos. Por este motivo, los requerimientos están basados, por una parte, en las necesidades de este sector para captar clientes vía Internet, y por otra las de las personas que están interesadas en buscar entrenadores de alguna actividad y localidad en particular. Por tanto, el desarrollo es una página web que permite a los entrenadores de cualquier modalidad deportiva registrar el detalle de los entrenamientos que realiza y facilitar a las personas interesadas en realizar este tipo de entrenamiento ponerse en contacto con ellos.
Resum: The project develops a web platform which allows coaches in a variety of sports to promote themselves in order to get in touch with potential customers. The other way around the platform facilitates people with an interest to find a coach in any sport to get in contact with these professionals. Coaches are able to describe in detail their training services. The search can be performed by type of activity and by place.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Bases de dades web ; Disseny



63 p, 9.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-16, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir