Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/183417

Aplicació de gestió web per a la Fundació CIM
Ríos Cabrera, Adrián; Soler Ruiz, Vicenç
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
Mantenir la informació ordenada i accessible és essencial per qualsevol empresa avui en dia. Es desenvoluparà una aplicació en base web que serveixi per integrar la informació de l’empresa “Fundació CIM” respecte als clients, factures i ofertes (pressupostos). A més, el software permetrà també la creació i el manteniment de factures i albarans d’una manera ràpida i intuïtiva, millorant així el mètode actual basat en fulls de Microsoft Excel i Microsoft Access. S’establiran diferents rangs de permisos als diferents usuaris segons els seus rols.
Mantener la información ordenada y accesible es esencial para cualquier empresa hoy en día. Se desarrollará una aplicación en base web que sirva para integrar la información de la empresa “Fundació CIM” referente a clientes, facturas y ofertas (presupuestos). Además, el software permitirá también la creación y el mantenimiento de facturas y albaranes de una forma rápida e intuitiva, mejorando así el método actual basado en hojas Microsoft Excel y Microsoft Access. Se establecerán diferentes rangos de permisos a los diferentes usuarios según sus roles.
This project develops a web application aimed to manage the business information - customers, invoices, firm offers - of "Fundació CIM" in an integrated way. Easy and intuitive software will replace the current use of Microsoft Excel sheets and Microsoft Access databases. Users will be granted a set of permissions according to their role.
2012-04-18
004 - Informàtica
Empreses -- Direcció i administració -- Automatització
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
RiosCabreraAdrianR-ETIGa2010-11-1.pdf 1.596 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters