Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/183416

Aplicatiu per a Cafeteria Andana
Fortuny Navarro, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Peiró i Alemany, Montserrat
La finalitat del projecte és la realització d’una aplicació per gestionar l’activitat d’una cafeteria (Andana). El projecte consta de dues parts ben diferenciades: una part interna o Intranet, en la qual el propietari podrà portar un control del negoci i on podrà establir una interacció amb els clients, fet que ajudarà a millorar la gestió del negoci; i una part externa o web pública, accessible per a tothom. Per dur-lo a terme s'ha fet servir el gestor de continguts (CMS) Joomla.
La finalidad del proyecto es la realización de una aplicación para gestionar la actividad de una cafetería (Andana). El proyecto consta de dos partes bien diferenciadas: una parte interna o Intranet, en la que el propietario podrá llevar un control del negocio y donde podrá establecer una interacción con los clientes, cosa que ayudara a mejorar la gestión del negocio, y una parte externa o web pública, accesible para todo el mundo. Para llevarlo a cabo se ha utilizado el gestor de contenidos (CMS) Joomla.
The aim of this project is to create an application in order to manage the activity of a cafeteria (Andana). The project has two distinct parts: an internal part or Intranet, in which the owner can keep full track of business and where an interaction with customers it's possible, thus helping to improve business management, and an external part or public website, accessible to everyone. Joomla has been the CMS (Content Management System) of choice.
18-04-2012
004 - Informàtica
Restaurants, cafeteries, etc. -- Direcció i administració -- Processament de dades
Intranets (Xarxes d'ordinadors) -- Disseny
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
FortunyNavarroJordiR-ETIGa2010-11.pdf 3.277 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem