Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10256/4277
dc.contributor | Rafael Arrey, Jordi |
---|---|
dc.contributor | Puigvert Colomer, Xavier |
dc.contributor | Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
dc.contributor.author | Bofill i Bou, Irene |
dc.date | 2006-09 |
dc.date.accessioned | 2012-04-17T22:14:43Z |
dc.date.available | 2012-04-17T22:14:43Z |
dc.date.issued | 2012-04-17T22:14:43Z |
dc.identifier.citation | Bofill i Bou, I.(2006). Avaluació de la substitució del plasma de sang per farina de rovell d'ou com a font proteica en l'alimentació de garrins en l'etapa de desmamament. A ‘Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA)'. Girona: Universitat. [Consulta: 17 abril 2012]. Disponible a: http://hdl.handle.net/10256/4277 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/4277 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA) |
dc.rights | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd) |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca |
dc.subject | Porcs -- Alimentació |
dc.subject | Porcs -- Cria i desenvolupament |
dc.subject | Swine -- Feeding and feeds |
dc.subject | Swine -- Breeding |
dc.title | Avaluació de la substitució del plasma de sang per farina de rovell d’ou com a font proteica en l’alimentació de garrins en l’etapa de desmamament. |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |