Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/182718

Entorn virtual d'aprenentatge per una escola de secundària
Martín López, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Talló Sendra, Marc
Implementarem un Entorn Virtual d’Aprenentatge (EVA) per a l'escola Arrels-Blanquerna de Badalona. Instal·larem un Moodle perquè els alumnes puguin reforçar els aprenentatges adquirits a les classes i realitzar activitats proporcionades pel docent. Farem servir les eines que proporciona GoogleApps per l’elaboració i modificació dels diferents documents que es facin servir, i per la comunicació a través de correu electrònic. Per últim, construirem una pàgina web amb el programari Joomla! que serà útil per penjar noticies relacionades amb el projecte eduCAT1x1 i com a punt d’enllaç amb les diferents plataformes.
Implementaremos un Entorno Virtual de Aprendizaje (EVA) para la escuela Arrels-Blanquerna de Badalona. Instalaremos un Moodle para que los alumnos puedan reforzar los aprendizajes adquiridos en clase y realizar actividades proporcionadas por el docente. Utilizaremos las herramientas que proporciona GoogleApps para la elaboración y modificación de los diversos documentos que se utilicen, y para la comunicación a través de correo electrónico. Por último, construiremos una página web con el software Joomla! que será útil para colgar noticias relacionadas con el proyecto eduCAT1x1 y como punto de enlace con las diferentes plataformas.
Implementation of a Virtual Learning Environment (VLE) for the school Arrels-Blanquerna in Badalona. Installation of a Moodle platform so that students can reinforce the learning acquired in classes and perform the activities provided by the instructor. GoogleApps is the software of choice for documents' preparation and modification and for communication via email too. Joomla! is used for the publication of news related to eduCAT1x1 project and as a liaison with the various platforms.
2012-04-13
004 - Informàtica
Ensenyament assistit per ordinador -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
MartinLopezDavidR-ETIGa2010-11.pdf 7.037 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters