Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/182714

Millores en l'aplicació ekon SCRUM
Pérez Caro, Ignacio Pablo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui),
Unit4 va començar a implantar en els seus equips de desenvolupament a nivell estatal la metodologia SCRUM. Amb els temps, es va tenir la necessitat de informatitzar el procés d'SCRUM. És per això que l'any 2009 es va iniciar el desenvolupament d'un software per aquest objectiu. L'actual projecte, doncs, parteix de la necessitat d'acabar de desenvolupar algunes parts essencials per al bon funcionament del software ekon SCRUM.
Unit4 empezó a implantar en sus equipos de desarrollo a nivel estatal la metodología SCRUM. Con el tiempo, se tuvo la necesidad de informatizar el proceso de SCRUM. Es por eso que en 2009 se inició el desarrollo de un software para este objetivo. El actual proyecto parte pues de la necesidad de finalizar el desarrollo de partes fundamentales para el buen funcionamiento del software ekon SCRUM.
Unit4 started to implement their development teams with SCRUM methodology statewide. Over time, there was the need to computerize the SCRUM process. That's why in 2009 began developing a software for this purpose. The current project starts with the need to finalize the development of key parts for the proper functioning of ekon SCRUM software.
13-04-2012
004 - Informàtica
Enginyeria del software -- Gestió
Programació (Ordinadors) -- Metodologia
Scrum (Desenvolupament de programes d'ordinador)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
75 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
PerezCaroIgnacioPabloR-ETIGa2010-11.pdf 1.829 MB PDF

Mostra el registre complet del document