Millores en l'aplicació ekon SCRUM
Pérez Caro, Ignacio Pablo
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 75 p.
Resum: Unit4 va començar a implantar en els seus equips de desenvolupament a nivell estatal la metodologia SCRUM. Amb els temps, es va tenir la necessitat de informatitzar el procés d'SCRUM. És per això que l'any 2009 es va iniciar el desenvolupament d'un software per aquest objectiu. L'actual projecte, doncs, parteix de la necessitat d'acabar de desenvolupar algunes parts essencials per al bon funcionament del software ekon SCRUM.
Resum: Unit4 empezó a implantar en sus equipos de desarrollo a nivel estatal la metodología SCRUM. Con el tiempo, se tuvo la necesidad de informatizar el proceso de SCRUM. Es por eso que en 2009 se inició el desarrollo de un software para este objetivo. El actual proyecto parte pues de la necesidad de finalizar el desarrollo de partes fundamentales para el buen funcionamiento del software ekon SCRUM.
Resum: Unit4 started to implement their development teams with SCRUM methodology statewide. Over time, there was the need to computerize the SCRUM process. That's why in 2009 began developing a software for this purpose. The current project starts with the need to finalize the development of key parts for the proper functioning of ekon SCRUM software.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Enginyeria del software ; Gestió ; Programació (Ordinadors) ; Metodologia



75 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-16, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir