Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/181147

Valoración ecográfica de la vesícula como marcador diagnóstico de la atresia de vias biliares: Gallbladder Ghost Triad (tríada fantasma de la vesícula) VS Pseudo Gallbladder Sign (signo de la pseudovesícula).
Riaza Martín, Lucía
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Salvador Tarrasón, Rafael
Estudi retrospectiu de les troballes ecogràfiques abdominals en 37 bebés menors de 5 mesos amb icterícia colestásica amb revisió de les dades clíniques, patológiques i d´imatge desde l´any 2000 al 2010. L´ecografia es l´estudi d´imatge inicial i es imprescindible distinguir entre les dues entitats més freqüents: atresia de vies biliars i hepatitis neonatal idiopàtica. Les troballes referides a la vesícula, arteria hepàtica i a les característiques del fetge van ser estadísticamente significatives. La valoració conjunta de les mateixes demostra que l´ecografia abdominal és una eina imprescindible per el diagnóstic de l´atresia de vies biliars.
Estudio retrospectivo de los hallazgos ecográficos abdominales en 37 bebés menores de 5 meses con ictericia colestásica con revisión de los datos clínicos, patológicos y de imagen desde el año 2000 al 2010. La ecografía es el estudio de imagen inicial y es imprescindible distinguir entre las dos entidades más frecuentes: atresia de vías biliares y hepatitis neonatal idiopática. Los hallazgos referidos a la vesícula, arteria hepática y a las características del hígado fueron estadísticamente significativas. La valoración conjunta de los mismos demuestra que la ecografía abdominal es una herramienta imprescindible para el diagnóstico de la atresia de vías biliares.
08-03-2012
616.4 - Patologia del sistema limfàtic, òrgans hematopoètics, endocrins
Vesícula biliar, Ecografia
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
36 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-RiazaMartín.pdf 259.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem