Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/11319

Quiz per a dispositius mòbils
Casas Torrent, Marta
Universitat Oberta de Catalunya
Actualment la telefonia mòbil, una indústria en constant evolució i que centra l'atenció de milers de milions d'usuaris, està produint un important canvi en els hàbits relacionals, professionals, lúdics i actitudinals de les persones. En aquest entorn d'innovació constant cal una metodologia de treball ràpida i efectiva que permeti la gènesi de noves versions de forma eficient i sobretot econòmica per al desenvolupament de noves aplicacions informàtiques i mòbils.
Actualmente la telefonía móvil, una industria en constante evolución y que centra la atención de miles de millones de usuarios, está produciendo un importante cambio en los hábitos relacionales, profesionales, lúdicos y actitudinales de las personas. En este entorno de innovación constante es necesaria una metodología de trabajo rápida y efectiva que permita la génesis de nuevas versiones de forma eficiente y sobre todo económica para el desarrollo de nuevas aplicaciones informáticas y móviles.
07-03-2012
quiz
metodologia àgil
WAC
jQueryMobile
HTML5
m-learning
quiz
quiz
metodología ágil
agile development
WAC
WAC
jQueryMobile
jQueryMobile
HTML5
HTML5
m-learning
m-learning
Application software -- Development
Mobile computing
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Informàtica mòbil
Software de aplicación -- Desarrollo
Informática móvil
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem