Estudio sobre la presencia de Legionella en agua sanitaria
Bonet Ivars, Verónica
Sabriá-Leal, M., , (Miquel) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Pedro-Botet Montoya, Ma Luisa, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 38 p.
Resum: RESUM: Estudi sobre la variabilitat de la legionel·losi en funció del tamany de la mostra. L'objectiu és, d'una banda, estudiar la presència i concentracions de Legionella a diversos hospitals durant un any, i per un altre, demostrar la variabilitat de l'inòcul segons els punts de mostreig recollits en aquests hospitals. El resultat ha estat que tots els hospitals testats estaven colonitzats per Legionella encara que els inòculs han variat durant un mateix mostreig i amb diferents mostrejos en un mateix hospital, indicant-nos que la concentració observada en un punt no és representativa de la que pot trobar-se en altres punts de la xarxa.
Resum: Estudio sobre la variabilidad de la legionelosis en función del tamaño muestral. El objetivo es, por una parte, estudiar la presencia y concentraciones de Legionella, en varios hospitales durante un año, y por otro, demostrar la variabilidad del inóculo según los puntos de muestreo recogidos en dichos hospitales. tod El resultado ha sido que todos los hospitales testados estaban colonizados por Legionella aunque los inóculos han variado durante un mismo muestreo y con distintos muestreos en un mismo hospital, indicándonos que la concentración observada en un punto no es representativa de la que puede hallarse en otros puntos de la red.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Legionel·la



38 p, 281.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-03-01, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir