visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Perfil de sensibilització a diverses varietats d'enciam en pacients al·lèrgics i reactivitat encreuada |
Data: | 2012 |
Descripció: | 25 p. |
Resum: | Introducció: Està descrit com a únic al·lergen de l'enciam una nsLTP:Lac s 1(9KDa). Objectius: Analitzar el perfil de sensibilització a varietats d'enciams ,la reactivitat encreuada i el perfil de reconeixement molecular. Mètodes: Proves cutànies a extractes d'enciams, immunodeteccions ,ImmunoCAP-ISAC i ISAC-Inhibició en pacients sensibilitzats. Resultats: No es va trobar associació entre la sensibilització a varietats d'enciam. A més de Lac s 1 es van reconèixer altres bandes fixadores d'IgE. Conclusions: Els perfils de sensibilització no suggereixen reactivitat encreuada. A més d'estar sensibilitzats a LTP, alguns pacients estan sensibilitzats a al·lèrgens menors. Un d'ells és, probablement, una profilina. |
Drets: | L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: |
Llengua: | Català |
Col·lecció: | Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau |
Document: | Treball final de grau |
Matèria: | Al·lèrgia alimentària |
25 p, 606.0 KB |