Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179252

Análisis, desarrolo y posicionamiento de una web 2.0
Calvillo Fernández, Brian
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Talló Sendra, Marc
Anàlisi i desenvolupament d’una web 2.0 per taxistes, en forma de xarxa social, on puguin participar activament, anunciar la venda de les seves llicències de taxi amb informació detallada i trobin publicitat d’empreses del sector que ofereixen ofertes i promocions dels seus serveis o productes gràcies a les eines que ofereix la web a les empreses subscrites. Optimització de la web pels principals motors de cerca d’ Internet.
Análisis y desarrollo de una web 2.0 para taxistas, en forma de red social donde participen activamente, puedan anunciar la venta de su licencia de taxi con información detallada y encuentren publicidad de empresas del sector que les ofrezcan ofertas de sus servicios o productos gracias a las herramientas que ofrece la web a las empresas subscritas. Optimización de la web para los principales motores de búsqueda existentes en Internet.
Analysis and development of a website 2.0 for taxi drivers, as a social network where users are actively involved, where they can advertise their offers with detailed information and where they could find advertising companies that offers their services or products through web's tools to companies subscribed. Additionally, web optimization for the main search engines in Internet.
09-01-2012
004 - Informàtica
Xarxes socials virtuals -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
98 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
CalvilloFernandezBrianR-ETIGa2010-11.pdf 3.181 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem