Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179185

Determinación de la profundidad adecuada del catéter peridural en analgesia obstétrica
Rodríguez Prieto, Mireia
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Unzueta Merino, Mª del Carmen; Rius Cornadó, X. (Xavier)
Estudi en 135 pacients obstètriques en treball de part que van rebre analgèsia peridural. Dissenyat per determinar si existeix una distància òptima a la que deixar introduït un catèter dintre de l’espai peridural, amb la finalitat d’obtenir la millor qualitat analgèsica amb el menor índex de complicacions. Secundàriament vam estudiar la resolució de les llacunes després de la manipulació o no dels catèters.
Estudio en 135 pacientes en trabajo de parto que recibieron analgesia peridural. Diseñado para determinar si existe una distancia óptima a la que dejar introducido el catéter dentro del espacio peridural, con el fin de obtener la mejor calidad analgésica con el menor índice de complicaciones. Secundariamente estudiamos la resolución de las lagunas tras manipulación o no de los catéteres.
20-12-2011
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Anestèsia epidural
Cateterisme
Analgèsia
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
50 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_RodriguezPrieto.pdf 887.6 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem