Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179158

Estudi de l’efecte del tractament amb Adalimumab sobre la microbiota associada a la mucosa intestinal en pacients amb malaltia de Crohn.
Busquets Casals, David
Gassull Duró, Miquel Angels; García Gil, Jesús; Aldeguer Manté, Xavier; Universitat Autònoma de Barcelona.Departament de Medicina
La malaltia de Crohn és una malaltia inflamatòria intestinal en la qual s´ha observat que la densitat i la diversitat bacteriana difereixen dels subjectes sans. En els últims anys s’estan emprant tractaments biològics com els anti-TNFα (Adalimumab) de manera alternativa a tractaments ja existents. Els resultats obtinguts després de l’anàlisi de la composició bacteriana de la mucosa intestinal de pacients amb Malaltia de Crohn tractats amb Adalimumab, són esperançadors ja que apunten a una recuperació del patró normal a través de la recuperació d’espècies pròpies de persones sanes i la desaparició d’aquelles més prevalents en malalts de Crohn.
19-12-2011
616.3 - Patologia de l'aparell digestiu. Odontologia
Crohn, Malaltia de
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
78 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-BusquetsCasals.pdf 1.936 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

López Siles, Mireia; Martínez Medina, Margarita; Abellà Ametller, Carles; Busquets Casals, David; Sàbat Mir, Míriam; Duncan, Sylvia H.; Aldeguer, Xavier; Flint, Harry J.; Garcia-Gil, L. J.
López Siles, Mireia; Martínez Medina, Margarita; Busquets Casals, David; Sàbat Mir, Míriam; Duncan, Sylvia H.; Flint, Harry J.; Aldeguer, Xavier; Garcia-Gil, L. J.