Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179147

Discectomía cervical anterior y artrodesis con caja intersomática de titanio: experiencia clínica con 272 casos
Godino Martínez, Óscar
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Bartumeus Jené, F. (Federico)
El present estudi revisa l’experiència clínica quirúrgica en el servei de neurocirurgia de l’hospital universitari de Bellvitge amb 272 pacients sotmesos a discectomia cervical anterior i artrodesi amb caixa intersomàtica de titani per patologia degenerativa discal. Es revisen els resultats clínics, radiològics i les complicacions presentades. S’obtenen a l’any de la intervenció, resultats clínics excel•lents o bons en un 68.25 % dels pacients, una alta taxa de fusió cervical (97.34 %) i un baix índex de complicacions operatòries (4.41 %)
El presente estudio revisa la experiencia clínica quirúrgica en el servicio de neurocirugia del hospital universitario de Bellvitge con 272 pacientes sometidos a discectomia cervical anterior y artrodesis con caja intersomática de titanio por patología degenerativa discal. Se revisan los resultados clínicos, radiológicos y las complicaciones presentadas. Obteniéndose al año de la intervención, resultados clínicos excelentes o buenos en un 68.25 % de los pacientes, una alta tasa de fusión cervical (97.34 %) y un bajo índice de complicaciones operatorias (4.41 %).
16-12-2011
616.7 - Patologia dels òrgans de la locomoció. Sistema locomotor i esquelètic
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Vèrtebres cervicals -- Cirurgia
Artròdesi
Hèrnia discal
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
15 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_GodinoMartinez.pdf 160.9 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem