Factores predictores de Extubación en el Paciente Neurológico Agudo ingresado en la Unidad de Cuidados Intensivos
Benveniste Pérez, Eva
Fernández-Llamazares Rodríguez, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Moreno Molina, José Antonio, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 72 p.
Resum: La ventilació mecànica (VM) és necessària en més del 50% dels pacients de les Unitats de Cures Intensives, però períodes llargs d'aquesta s'associen a més morbilitat. És important identificar el moment en el que el pacient és capaç de ser desconnectat de la VM, i per això existeixen uns criteris establerts, que en ocasions són insuficients per al pacient Neurològic. Hem estudiat de forma prospectiva el procés de desconnexió de la VM en 52 pacients (Neurològics i No Neurològics) aplicant uns criteris de weaning ampliats i hem demostrat que el percentatge d'èxit d'extubació és similar a ambdós grups.
Resum: La ventilación mecánica (VM) es necesaria en más del 50% de los pacientes de las Unidades de Cuidados Intensivos pero períodos prolongados de ésta se asocian a mayor morbilidad. Es importante identificar el momento en que el paciente puede ser desconectado de la VM y para ello existen unos criterios establecidos, que en ocasiones son insuficientes para el paciente neurológico. Hemos estudiado de forma prospectiva el proceso de desconexión de la VM en 52 pacientes (Neurológicos y No Neurológicos) aplicando unos criterios de weaning ampliados y hemos demostrado que el porcentaje de éxito de extubación es similar en ambos grupos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Respiració artificial ; Malalts en estat crític ; Intubació



72 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir