Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179081

Factores predictores de Extubación en el Paciente Neurológico Agudo ingresado en la Unidad de Cuidados Intensivos
Benveniste Pérez, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Fernández-Llamazares Rodríguez, Jaime; Moreno Molina, José Antonio (Metge)
La ventilació mecànica (VM) és necessària en més del 50% dels pacients de les Unitats de Cures Intensives, però períodes llargs d’aquesta s’associen a més morbilitat. És important identificar el moment en el que el pacient és capaç de ser desconnectat de la VM, i per això existeixen uns criteris establerts, que en ocasions són insuficients per al pacient Neurològic. Hem estudiat de forma prospectiva el procés de desconnexió de la VM en 52 pacients (Neurològics i No Neurològics) aplicant uns criteris de weaning ampliats i hem demostrat que el percentatge d’èxit d’extubació és similar a ambdós grups.
La ventilación mecánica (VM) es necesaria en más del 50% de los pacientes de las Unidades de Cuidados Intensivos pero períodos prolongados de ésta se asocian a mayor morbilidad. Es importante identificar el momento en que el paciente puede ser desconectado de la VM y para ello existen unos criterios establecidos, que en ocasiones son insuficientes para el paciente neurológico. Hemos estudiado de forma prospectiva el proceso de desconexión de la VM en 52 pacientes (Neurológicos y No Neurológicos) aplicando unos criterios de weaning ampliados y hemos demostrado que el porcentaje de éxito de extubación es similar en ambos grupos.
13-12-2011
616 - Patologia. Medicina clínica. Oncologia
Respiració artificial
Malalts en estat crític
Intubació
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
72 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_BenvenistePerez.pdf 1.313 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem