Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179036

Tratamiento de las fístulas perianales complejas con una fibrina rica en plaquetas. Estudio piloto
Fernández Hurtado, Ignacio
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Espín Basany, Eloi; González Argente, Francesc Xavier
L'únic tractament per a la fístula perianal complexa és la cirurgia. Existeixen dos grups de tractament: les tècniques que seccionen esfínter anal que presenten una elevada eficàcia però que comporten incontinència fecal i les tècniques preservadores de l'esfínter que aconsegueixen uns resultats baixos però no alteren la continència anal. En aquest últim grup existeix una nou sellant biològic (Vivostat®) que aporta diferències amb les anteriorment comercialitzades: és un sellant autòleg i es pot afegir un gel de plaquetes que aportaria varis dels factors que afavoririen la cicatrització. Proposem un estudi per valorar l'eficàcia d'aquest sellant biològic.
El único tratamiento para la fístula perianal compleja es la cirugía. Existen dos grupos de tratamiento: las técnicas que seccionan esfínter anal que presentan una elevada eficacia pero que comportan incontinencia fecal y las técnicas preservadoras del esfínter que consiguen unos resultados bajos pero no alteran la continencia anal. En este último grupo existe una nueva cola biológica (Vivostat®) que aporta diferencias con las anteriormente comercializadas: es una cola autóloga y se puede añadir un gel de plaquetas que aportaría varios de los factores que favorecerían la cicatrización. Proponemos un estudio para valorar la eficacia de este sellante biológico.
09-12-2011
616.3 - Patologia de l'aparell digestiu. Odontologia
Anus -- Malalties -- Tractament
Fibrina -- Ús terapèutic
Fístules intestinals
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
76 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_FernandezHurtado.pdf 6.165 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem