Fenilefrina intracamerular en el síndrome del iris flácido intraoperatorio
Ruiz Vargas, Arturo
Matheu Fabra, Ana
Castilla Céspedes, Miguel
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 62 p.
Resum: La incidència d'hipertròfia benigna de pròstata és aproximadament d'un 50 % en pacients majors de 50 anys. La Tamsulosina és el medicament més prescrit per aquesta dolència i la principal causa del síndrome d'iris flàccid intraoperatori a la cirurgia de cataractes. Els nostres dos estudis han sigut; per una banda, avaluar la toxicitat corneal i afectació cardíaca de Fenilefrina intracamerular a una concentració de 2,5% respecte la pauta de dilatació tòpica estàndard al nostre centre, i per l'altra, comparar l' efectivitat i diferència al recompte endotelial de Fenilefrina intracamerular a una concentració de 2,5% respecte a una altra concentració del 1,66 %, mesurant els seus efectes en diverses variables.
Resum: La incidencia de hipertrofia benigna de próstata es aproximadamente 50 % en pacientes mayores de 50 años. La Tamsulosina, el medicamento más prescrito para esta dolencia, es la principal causa del síndrome de iris flácido intraoperatorio ( IFIS ) en la cirugía de cataratas. Nuestros dos estudios han sido; por una lado, evaluar la toxicidad corneal y afectación cardíaca de Fenilefrina intracamerular a una concentración de 2,5% respecto a una pauta de dilatación tópica estándar en nuestro centro, y por otra lado, comparar la efectividad y diferencia de recuento endotelial de Fenilefrina intracamerular a una concentración de 2,5% respecto a otra concentración de 1,66 %, midiendo sus efectos basándonos en distintas variables.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Iris (Ull) ; Malalties ; Cataracta ; Cirurgia ; Complicacions ; Efecte dels medicaments



62 p, 404.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir