Eficacia del implante Ex-press en el tratamiento del glaucoma crónico de ángulo abierto
Ezpeleta Campaña, Juan Antonio
García Arumí, José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Callizo Tomás, Josep, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 41 p.
Resum: Estudi observacional i prospectiu que analitza la eficàcia de l'Ex-press mini glaucoma shunt en 20 ulls que presenten un control deficient de la PIO amb el tractament mèdic i es practica cirurgia. El període de seguiment és d'un any i s'analitza el descens de la PIO a la setmana, al mes, als 6 mesos i a l'any en relació amb la PIO prèvia. Al mateix temps analitzarem la necessitat d'utilitzar tractament mèdic posterior a la intervenció quirúrgica i les complicacions derivades de la utilització de l'implant.
Resum: Estudio observacional y prospectivo que analiza la eficacia del Ex-press mini glaucoma shunt en 20 ojos que presentan un deficiente control de la presión intraocular con el tratamiento médico y se someten a tratamiento quirúrgico . El periodo de seguimiento es de 1 año y se analiza el descenso de la PIO a la semana, al mes, a los 6 meses y al año en relación con la PIO previa. Al mismo tiempo analizaremos la necesidad de utilizar tratamiento médico posterior a la intervención quirúrgica y las complicaciones derivadas de la utilización del implante.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Glaucoma ; Cirurgia



41 p, 305.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-12-05, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir