Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/172284

Infarto agudo de miocardio con mínima elevación del segmento ST: características, evolución y pronóstico.
Campelo Parada, Francisco
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Cinca Cuscullola, Joan
En la pràctica diària hi ha síndromes coronàries amb elevació del segment ST que no compleixen de forma estricta els criteris diagnòstics de la definició universal de l'infart. Un 7,2% dels IAM de la nostra mostra presentaven una elevació del ST menor als criteris diagnòstics de l’IAM. El 70,4% d'aquests pacients no van rebre cap tractament de reperfusió en fase aguda. A la coronariografia el 73.4% dels pacients presentaven malaltia dels segments proximals o mitjos. Aquests IAM van presentar una baixa taxa de complicacions intrahospitalàries, però en el seguiment a 26,5 mesos destaca una important necessitat de noves revascularitzacions.
En la práctica diaria hay síndromes coronarios con elevación del segmento ST (SCAEST) que no cumplen de forma estricta los criterios electrocardiográficos diagnósticos de la definición universal del IAM. Un 7,2% de los IAM de nuestra muestra presentaban una elevación del ST menor a los criterios diagnósticos del IAM. El 70,4% de estos pacientes no recibieron tratamiento de reperfusión en fase aguda. Al realizar la coronariografía, el 73.4% de los pacientes presentaban lesiones proximales o medias. Estos IAM presentaron una baja tasa de complicaciones intrahospitalarias, pero en el seguimiento a 26,5 meses destaca una importante necesidad de nuevas revascularizaciones.
11-11-2011
616.1 - Patologia del sistema circulatori, dels vasos sanguinis. Trastorns cardiovasculars
Infart de miocardi
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
TR-CampeloParada.pdf 793.7 KB PDF

Mostra el registre complet del document