Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/172133

Impacto de la ablación por radiofrecuencia en el tratamiento de las metástasis hepáticas de cáncer colorrectal
Silva Vergara, Claudio
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Grande Posa, Luis; Burdío Pinilla, Fernando
Els avenços científics i tecnològics dels últims anys han proporcionat coneixements sobre les metàstasis hepàtiques del càncer colorrectal que es tradueix en millores dels tractaments i una disminució dels efectes secundaris derivats d'ells. Hem realitzat un estudi comparatiu a partir de la nostra base de dades confeccionada de manera prospectiva amb pacients intervinguts de metàstasis hepàtiques origen colorectal. Es van analitzar els resultats dels pacients en funció del tractament quirúrgic rebut. Un grup estava conformat per pacients amb resecció hepàtica aïllada i l'altre per pacients tractats mitjançant resecció hepàtica associada amb ablació per radiofreqüència.
Los avances científicos y tecnológicos de los últimos años han proporcionado conocimientos sobre las metástasis hepáticas del cáncer colorrectal que se traducen en mejoras de los tratamientos y una disminución de los efectos secundarios derivados de ellos. Hemos realizado un estudio comparativo a partir de nuestra base de datos confeccionada de forma prospectiva con pacientes intervenidos de metástasis hepáticas origen colorrectal. Se analizaron los resultados de los pacientes en función del tratamiento quirúrgico recibido. Un grupo estaba conformado por pacientes con resección hepática aislada y el otro por pacientes tratados mediante resección hepática asociada con ablación por radiofrecuencia.
2011-11-08
616.3 - Patologia de l'aparell digestiu. Odontologia
Metàstasi
Fetge -- Càncer -- Tractament
Còlon -- Càncer
Recte -- Càncer
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_SilvaVergara.pdf 1.476 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters